NEGRAU CONSUELA DESIGN VESTIMENTAR : Atelierul de creatie Negrau Consuela, realizeaza prin Negrau Consuela, designer vestimentar, creatii pline de originalitate, haine la comanda, rochii unicat, accesorii, hainute copii, rochite flower-girl, imbracaminte vintage, prezentari de moda.

Negrau Consuela Design Vestimentar

Design vestimentar, hainute copii, rochii unicat, haine la comanda, accesorii, Timisoara

Despre noi
Atelierul de creatie Negrau Consuela, realizeaza prin Negrau Consuela, designer vestimentar, creatii pline de originalitate, haine la comanda, rochii unicat, acceso ... continua...
Adresa
Str. Andrei Saguna Nr.
bl. U4 Timisoara, Timis , Romania
Telefon
0728-151.522
Adresa web
Negrau Consuela Design Vestimentar
GhidulNuntii.com/timis/n egrau-consuela-design-ve stimentar--timisoara/
Orar
Lu, Ma, Mi, Jo, Vi, Sa: 00:00-24:00
Du: 00:00-24:00
Localizarea pe Harta Timisoara a adresei
Negrau Consuela Design Vestimentar
Galerie foto Negrau Consuela Design Vestimentar Timisoara
Negrau Consuela Design Vestimentar Timisoara:Negrau Consuela Design Vestimentar, Design vestimentar, hainute copii, rochii unicat, haine la comanda, accesorii, Timisoara

Atelierul de creatie Negrau Consuela Design Vestimentar realizeaza creatii pline de originalitate, haine la comanda, unicate, rochii, accesorii, hainute copii, rochite flower-girl, imbracaminte vintage, prezentari de moda.

Designul este un termen contemporan care desemneaza ansamblul de conceptii si procedee ce vizeaza proiectarea estetica a obiectelor de uz practic. Designerul este un specialist care prin pregatire, cunostinte tehnice si artistice, experienta si sensibilitate vizuala, este capabil sa rezolve complexitatea problemelor legate de alegerea materialelor, constructia, forma, culoarea, finisajul, decorarea produselor etc.

Acestea sunt lucrurile pe care si eu le pun la dispozitia dumneavoastra: o imbinare ingenioasa a materialelor, care impreuna cu forma aleasa in urma schitelor, si a accesoriilor folosite, vor rezulta o creatie vestimentara unicata, in care doar dumneavoastra, sau copii dumneavoastra veti fi admirati.

Creearea hainutelor de copii este o pasiune recenta pe care am descoperit-o in timp ce lucram la niste rochite flower-girl pentru nunta unei prietene. M-am indragostit de acele bucati mici de materiale, care alaturate, rezultau un ansamblu de volume si detalii pentru niste “oameni in miniatura”, iar reactia unui copil, si dansul unei fetite in noua ei rochita de printesa e satisfactia maxima de care as fi putut avea parte.

Ca designer, va ofer posibilitatea de a comanda hainute de copii, rochite pentru flower-girl si accesorii care sa se potriveasca cu acestea, pentru orice model doriti dumneavoastra.

De asemenea, pun la dispozitia dumneavoastra modele unicate si originale, create de mine, pentru orice tip de eveniment, astfel incat copiii dumneavoastra sa fie mereu in centrul atentiei.

Creatiile vestimentare sunt unicate si niciodata in dublu exemplar, lucru care va asigura, de fiecare data, un look original copiilor dumneavoastra.

Va asteapt sa ne bucuram impreuna de ceea ce arta vestimentara ne poate oferi.

Negrau Consuela
Designer vestimentar

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa contactati Negrau Consuela Design Vestimentar.

© 2000-2022 web design & optimizare pagina web by ProSD.com        .

 


Agentii organizari evenimente Timis | Locatii evenimente Timis | Catering Timis | Produse de cofetarie Timis | Florarii Timis | Bijuterii si accesorii Timis | Rochii de mireasa si tinute de gala Timis | Saloane de infrumusetare Timis | Muzica foto/video Timis | Servicii diverse Timis | Contact | Inscrie-te | Termeni si conditii

Copyright © 2000-2022 [ProSD.com & GhidulNuntii.com]. All rights reserved. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site este protejat de legile dreptului de autor din Romania, EU, SUA si international . Reproducerea partiala sau totala a continutului acestui site este strict interzisa fara aprobarea scrisa a ProSD.com srl
Revised: May 28, 2022

Ghidul Nuntii Home Page