EVELINE FASHION: Salonul de rochii de mirese Eveline Fashion va ofera rochii de mireasa de-a gata sau la comanda, accesorii si o gama completa de servicii. Concepem diverse modele de rochii, majoritatea unicat, dar si plecand de la modele alese de client. Aducem imbunatatiri modelului ales de dumneavoastra. Colaboram cu renumita creatoare de rochii de mirese si de gala Oksana Mukha.

Eveline Fashion

Rochii de mireasa de-a gata si la comanda, Timisoara, Arad, Deva

Despre noi
Salonul de rochii de mirese Eveline Fashion va ofera rochii de mireasa de-a gata sau la comanda, accesorii si o gama completa de servicii. Concepem diverse modele d ... continua...
Adresa
Str. Constantin Brancoveanu Nr. 5
Timisoara, Timis , Romania
Telefon
0745-637.488
Adresa web
Eveline Fashion
www.evelinefashion.ro
Orar
Lu, Ma, Mi, Jo, Vi: 09:00-18:00
Sa: 09:00-14:00
Localizarea pe Harta Timisoara a adresei
Eveline Fashion
Galerie foto Eveline Fashion Timisoara
Eveline Fashion Timisoara:Eveline Fashion, Rochii de mireasa de-a gata si la comanda

In salonul de rochii de mirese Eveline Fashion va oferim rochii de mireasa deosebit de frumoase, accesorii si o gama completa de servicii care sa va indeplineasca dorintele.

Aducem imbunatatiri modelului ales de dumneavoastra, astfel incat rochia sa poarte nota dumneavoastra personala.

Puteti opta pentru achizitionarea unei rochii "de-a gata" sau pur si simplu o discutie mai ampla cu specialistele noastre pentru realizarea unei rochii "la comanda", după modelul pe care l-ati visat toata viata; astfel noi nu va vindem un produs, ci va implinim un vis.

Eveline Fashion si-a inceput activitatea in actuala forma juridica in anul 2003, avand insa in spate o experienta de peste 10 ani in domeniu, obiectul principal de activitate constituindu-l productia (si comercializarea) la comanda a rochiilor de mirese.

De-a lungul timpului am conceput diverse modele de rochii, majoritatea unicat, dar si plecand de la modele alese de client. In aceasta idee am inceput colaborarea cu renumita creatoare de rochii de mirese si de gala (cotata printre primele 5 la nivel mondial) Oksana Mukha.

Motto-ul noastru ramane:

Creativitate, originalitate, flexibilitate, unicitate: Eveline Fashion

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa contactati Eveline Fashion.

© 2000-2022 web design & optimizare pagina web by ProSD.com        .

 


Agentii organizari evenimente Timis | Locatii evenimente Timis | Catering Timis | Produse de cofetarie Timis | Florarii Timis | Bijuterii si accesorii Timis | Rochii de mireasa si tinute de gala Timis | Saloane de infrumusetare Timis | Muzica foto/video Timis | Servicii diverse Timis | Contact | Inscrie-te | Termeni si conditii

Copyright © 2000-2022 [ProSD.com & GhidulNuntii.com]. All rights reserved. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site este protejat de legile dreptului de autor din Romania, EU, SUA si international . Reproducerea partiala sau totala a continutului acestui site este strict interzisa fara aprobarea scrisa a ProSD.com srl
Revised: May 27, 2022

Ghidul Nuntii Home Page