LEONTINA PRODAN: Leontina Prodan vine in sprijinul celor care doresc sa organizeze o nunta traditionala romaneasca cu port national, prin inchirierea sau realizarea de imbracaminte romaneasca pentru rochii mireasa, costume populare pentru nuntasi, copii si botez, momente folclorice, dans popular, in cea mai buna traditie romaneasca.

Costum Popular Leontina Prodan Timisoara

Rochii de mireasa, costum popular, nunta traditionala, port national

Despre noi
Leontina Prodan vine in sprijinul celor care doresc sa organizeze o nunta traditionala romaneasca cu port national, prin inchirierea sau realizarea de imbracaminte ... continua...
Adresa
Str. Josef Preyer Nr. 40
(zona Iosefin) Timisoara, Timis , Romania
Telefon
0722-373.438, 0256-218.507
Adresa web
Orar
Lu, Ma, Mi, Jo, Vi: 7:00-15:30
Localizarea pe Harta Timisoara a adresei
Costum Popular Leontina Prodan Timisoara
Galerie foto Costum Popular Leontina Prodan Timisoara
Galerie video Costum Popular Leontina Prodan Timisoara
Costum Popular Leontina Prodan Timisoara:Costum Popular Leontina Prodan Timisoara, Rochii de mireasa, costum popular, nunta traditionala, port national

NUNTA TRADITIONALA

Scopul casatoriei, in buna traditie romaneasca, asa cum stim din povesti, versuri, balade, doine ar fi de a avea  partener in ajutor si petrecere, urmasi legitimi si de a sti ca nu te-ai nascut si trait degeaba in lumea asta.

La nunta traditionala ne putem bucura de frumusetea costumului popular, portului national, de momente folclorice, dans popular.

Imbracamintea romaneasca este apreciata in toata lumea, din pacate am renuntat la ce am avut mai frumos si pretios: costumul popular.

Rochia de mireasa sau costumul de mire sunt reprezentative pe zone folclorice. Daca nunta este la oras, rochia de mireasa poate fi inspirata din costumul popular al parintilor sau bunicilor, momentele folclorice pot cuprinde dans popular, ritualuri sau moment amuzante cum este “jocul la gaina”, intalnit mai mult in Transilvania.

Firma Pif, cu capital romanesc in intregime, proprietar si administrator Leontina Prodan, va poate sprijini in organizarea unei nunti traditionale, prin asigurarea de imbracaminte romaneasca pentru rochia de mireasa, costume populare pentru nuntasi, copii si botez, momente folclorice, dans popular, jocul gainii, etc.

Fetita din doi parinti,
Ce cugeti de te mariti?
De-ai sti cum e maritata,
Ai sedea la ma-ta fata.
Mireasa, mandra ti-e fata,
Nu stiu cum ti-a fi viata.
Mireasa mandru ti-e portul
Nu stiu cum ti-a fi norocul

Imbracamintea romaneasca, fie costum popular, port national sau stilizate, inspirate din costumul popular, pastrand caracteristicile esentiale: materiale naturale, croi, structura, cromatica, pot fi realizate in atelierul nostru din Timisoara.

Putem asigura si inchirierea de costume populare mai vechi sau mai noi in limita stocului disponibil.

Decoratiunile, cusaturile, broderiile, tesaturile sunt realizate manual sau cu masina de cusut, in functie de modelele solicitate.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa contactati Costum Popular Leontina Prodan Timisoara.

© 2000-2022 web design & optimizare pagina web by ProSD.com        .

 


Agentii organizari evenimente Timis | Locatii evenimente Timis | Catering Timis | Produse de cofetarie Timis | Florarii Timis | Bijuterii si accesorii Timis | Rochii de mireasa si tinute de gala Timis | Saloane de infrumusetare Timis | Muzica foto/video Timis | Servicii diverse Timis | Contact | Inscrie-te | Termeni si conditii

Copyright © 2000-2022 [ProSD.com & GhidulNuntii.com]. All rights reserved. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site este protejat de legile dreptului de autor din Romania, EU, SUA si international . Reproducerea partiala sau totala a continutului acestui site este strict interzisa fara aprobarea scrisa a ProSD.com srl
Revised: May 28, 2022

Ghidul Nuntii Home Page